torsdag 10 mars 2016

Marie Kondo-rensning

I somras läste jag delar av boken The life changing magic of tidying up och rensade ut både kläder och massor med böcker. Sen hände saker som gjort att jag inte kunnat fortsätta men nu ska jag ändå försöka komma igång igen och nu i mitt svenska hem.
Jag börjar läsa boken från början för att komma in i tänket och sen kör jag. Tänker att jag ska kunna ha med mig minst en kasse att lämna på återvinning eller secondhand varje gång jag lämnar huset. Får se hur det går men rensas ska det.
Vill du veta mer om vad det går ut på kan du titta på den här listan. Där ser du grunden för det hela och sen om du vill gå vidare kan du läsa boken. Jag läser den på min iPad och är glad att den inte tar någon plats och att jag alltid har den med mig.

Inga kommentarer :