lördag 5 mars 2016

Loki-koftan

Upptäckte just att jag inte visat islandskoftan in action. Trots att jag stickat storlek 2 år till en smal ettåring kan han faktiskt använda den även om den är stor både över axlarna och har långa ärmar. Men som det syns på bilden funkar det. Den blir en bra "i-stället-för"-jacka under vår och sommar.

6 kommentarer :

Textil med mera... sa...

Vilken fin liten kofta!

frisky frog sa...

Sötsöt! Så fint han passar i det gråblå. Jag håller på med en Loki till en LITEN treårig, men fick repa och gå upp till sex år (?) för att den ska räcka över axlarna. Ända stickar jag enligt masktätheten...

Jag tänker testa dina "tändhattar". Jag tänker att det går åt mindre tidningspapper än när man tänder med en massa ihopknycklade tidningar. =)

Tumlaren sa...

Jättesöt liten kille och väldigt fin kofta i fina färger!

Floraninan sa...

Vad fin den blev! Verkligen fina färger som passar honom.

Efwa sa...

Ja det går åt mindre och du misslyckas aldrig!

Heidi sa...

Så söta - både modellen och tröjan:)