lördag 12 mars 2016

Gör underverk med bikarbonat

Jag har fått lite städnoja och kan låtsas att jag börjat med vårstädningen. Jag vill mer än gärna använda naturliga produkter när jag städar och ju mer jag läser desto mer förstår jag att bikarbonat är det du alltid behöver ha hemma. Här kan du läsa om allt du kan använda bikarbonat till.
Jag har också, sedan ca 10 år tillbaka använt det jag kallar mirakelmedel. Jag har framför allt använt det till att få diskbänken att glänsa som om den vore ny. Men även till trädgårdsmöbler, spishällen, gulnat porslin m.m. Att det består helt av naturliga ingredienser är superbra.
Det jag använt de senaste åren är från universalbolaget. Tidigare gick det att köpa på Västra Torget i Jönköping på lördagsmarknaden men det var ett tag sedan jag såg dem där. Så jag har beställt via nätet och det har funkat bra.1 kommentar :

sinneskatten sa...

Visst känner man att det känns skönt att använda sig av naturliga medel.