lördag 6 februari 2016

En lördag i bilder

Efter lång tid fotar jag en gång i timmen igen. Jag har fotat några av de senaste gångerna men inte haft tid att lägga upp bilderna. Men nu ska ni få se delar av min dag i bilder. Fler som fotar hittar du här.
 Idag blev det lite sovmorgon och första koppen kaffe blev inte förrän halv åtta.
 Vid halv nio-tiden morgonstickar jag på min Beeline Sweater. Snart är det bara ärmarna kvar.
 Missar att fota vid halv tio men vid halv elva funderar jag på om det ska bli regn eftersom himlen är så mörk.
 Går på marknaden och fotar fårskinnstofflor à la Provence där stengolven är iskalla.
 En bonusbild på blommorna som ger vårkänsla.
Om drygt en månad är det Feria du Pâques i Arles. Det är då allt drar igång och då det är spanska tjurfäktningar på Arenan i dagarna tre. Är du nyfiken på Arles kan du hyra vår studio. Titta in på hemsidan www.provence-arles.se/ så får du se var Arles ligger och hur vår studio ser ut.
Vid halv två kollar jag av att-göra-listan. Började med min Bullet Journal för ca en vecka sedan och den här metoden att planera och samla alla anteckningar på ett ställe verkar passa mig perfekt. Hoppas verkligen att det håller i sig. Vi får se om en månad. Läs mer om vad Bullet Journal är på www.bulletjournal.com/
Till lunch skulle vi äta rostade kastanjer men de var väldigt dåliga så vi fick fylla på med annat. Men några fick jag i mig i alla fall och de är väldigt goda när de är bra.

Tyvärr har jag inte fått över resten av bilderna till datorn. Telefonen som jag fotar med vill inte släppa ifrån sig bilderna tyvärr så det blir inte mer just nu. Kanske lägger jag in dem när jag förflyttat mig till Sverige, vilket jag gör i morgon. Hoppas att du får en fortsatt skön lördagkväll.

7 kommentarer :

Hanna sa...

Mulet här med.

Majsan sa...

Kikar in och ser hur Din dag varit så här långt :) Här har varit grått hela dagen...

Ariella sa...

Hej!
Kollar in på din dag. Måste lära mig att sticka. Så fina saker man kan göra :)

Kattis sa...

Jag är sååå sugen på semester i Arles. Någon gång!

Eva B M sa...

Kikar in på din dag.

Micke sa...

Hoppas resan idag går bra.

Frolic-Eirin sa...

har alltid lurt på hvordan kastanjer smaker..