fredag 15 januari 2016

Vinterväder, som det ska vara

 Vilken fantastisk dag det har varit idag. Väldigt kallt men också väldigt vackert.
Idag var jag bara ute en kort sväng och fyllde på fågelmat, gick till brevlådan och bar in lite ved. Tur att det går att elda i vedspis och kakelugnar när det är så här kallt och huset inte är så välisolerat. Varmt och gott har jag även om golven blir kalla.
Jag måste visa en bild på de färdigsydda overallerna också. Just de här kommer några för tidigt födda på Länssjukhuset Ryhov få framöver. Snart ska jag sy till vännen som fått tvillingar.
Men nu ska jag tillbaka en stund till symaskinen. Jag vill ju sy lite till mina barnbarn också...

4 kommentarer :

Boel sa...

Hej Efwa! Jag följer din fina blogg eftersom jag tycker om innehållet, blandningen av händelser och hantverk, i Sverige och i Provence. Dessutom visar det sig att en av mina körvänner, Ulf Oscarsson, brukar hyra hos er i Arles! Roligt! Önskar dig många fina dagar i Sverige! Hälsningar Boel
PS/ kanske har jag redan nämnt att jag och mannen har en blogg som heter Vårt franska kök, minns inte. Välkommen att titta in där i alla fall!

Myggan sa...

Så fina de blev. Kan tänka mig att ytte-pytte-bäbisarna blir superfina.
/Anna

Efwa - Medea sa...

Vad roligt Boel att du känner Ulf! Jo Ulf och Brita brukar hyra av oss och vi räknar dem som vänner inte bara hyresgäster eftersom vi träffar dem ganska ofta.

Ja du har nämnt bloggen och jag tittar in där ibland. Men nu var det längesedan. Jag får titta in igen.

Anonym sa...

Vilken fin vinterbild. Det låter mysigt både med kakelugnar och vedspisar och att sy till sina barnbarn :).