söndag 31 januari 2016

Vårkänslor

 Plötsligt och nästan utan förvarning befinner jag mig i Arles igen. Förhoppningsvis kan jag stanna en vecka och när jag är här faller jag in i bra rutiner nästan utan att tänka. På min promenad idag såg jag den här ljuvliga busken som blommar för fullt från mitten av januari år efter år. Det är en Cognassier du Japon som på svenska kallas liten rosenkvitten.
Det känns fantastiskt att veta att det faktiskt går mot ljusare tider och att våren snart är här.
 Jag köpte mig en stickad klänning/tunika med polo igår på marknaden och trots att jag sedan jag var ungefär 10 år har ogillat polokragar kände jag mig ganska fin i den här. Jag kanske tom. kommer att pröva på en polotröja i någon annan modell också framöver.

3 kommentarer :

Stine sa...

Hej Ewa,
Har följt dej och din blogg under flera år med stort behållning. Visst är det märkligt att kunna ha två olika liv som man flyttar emellan, och på något sätt bara fortsätter där man slutade. Jag och min man har dubbelt boende, ett i Stockholm och ett i närheten av Grasse, sedan 15 år. Vi älskar båda våra liv men de är väldigt olika. Båda har sina för och nackdelar, men jag skulle inte vilja vara utan något av dem.
Tack för att du delar med dej av ditt liv och ha en skön vecka i France. Vi sticker i morgon.

Stine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Efwa - Medea sa...

Vad roligt Stine att du tittar in här. Visst är det konstigt att när en väl kommit till en plats är det helt naturligt och en fortsätter precis som om inget hänt.