torsdag 28 januari 2016

Planera mera

Jag gillar att testa saker och jag gillar att planera. När jag den senaste tiden stött på begreppet Bullet Journal blev jag nyfiken och igår köpte jag en ny anteckningsbok och några pennor att pröva metoden med.
anteckningsbok från Åhlens
Jag har börjat fylla i lite olika funktioner efter att ha kollat både på hemsidan för bullet journal (länk), instagram och pinterest. Det finns förstås hur mycket som helst, men en grundtanke som jag stött på och tagit till mig är att en ska göra det enkelt. Det är viktigare att komma igång än att hålla på och dekorera.
en första början i min bullet journal
Jag startar med de första dagarna i januari och sedan får jag se hur jag ändrar och vilka funktioner jag lägger till. Dagens uppgifter ha i alla fall blivit gjorda och rutorna till höger på varje dag ska påminna mig om att dricka vatten och det har gett resultat än så länge. En liten påminnelse är aldrig fel. 

Det finns förstås olika utmaningar och en jag tänker följa för att få mer tips och kanske även delta i själv är "Plan with me challenge", på instagram. Jag har inte helt satt mig in i vad det innebär än men inspiration lär jag få i alla fall.

Inga kommentarer :