onsdag 20 januari 2016

Molnigt

Ytterligare en prematurdress är klar. Den här gången blev det byxor, en body och en mössa. Dags att skicka in till insamlingen av kläder som ska till Ryhovs neonatalavdelning. Och dags för mig att sy till pojkarna i norr, det som var anledningen från början att jag började leta mönster till prematurkläder. Nu har jag lärt mig lite om att sy minikläder och har dessutom fått igång min täcksömsmaskin.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Både gulligt och fräckt på samma gång!

frisky frog sa...

Så himla fint! =)

Trådanten sa...

Så fina! Jag har en släkting som snart kommer att behöva föda sitt andra barn prematurt. Hon letar kläder då det inter så lätt att köpa längre. Syr du på beställning?

Efwa - Medea sa...

Trådanten: Kan kanske tänka mig att sy på beställning. Maila mig på info (at) medeas.se så får jag veta mer om vad som i så fall kan önskas. Så länge räknar jag på vad jag skulle ta betalt så får vi se om det blir något.