måndag 16 november 2015

Vi lyser upp november

Anette har uppmanat oss att lysa upp november och jag är så tacksam att jag just nu befinner mig i Frankrike. Trots det fruktansvärda som hänt i Paris är mitt Frankrike soligt och ljust. 
I går var jag och mannen i Les Saintes Maries de la Mer och åt lunch och promenerade vid havet. Det var soligt, blå himmel och 26 grader varmt i skuggan. Den svenska hjärnan förstår inte hur det kan vara så varmt i november men fransmännen har trots det täckjackor med pälskrage. Även om de tar av sig den när de sitter på en uterestaurang och äter lunch i solen. Här går en mer efter datumen för att fastställa årstiderna än efter temperaturen.

1 kommentar :

sinneskatten sa...

Vad skönt att höra att livet rullar på trots det hemska som hänt. Njut av värmen för här hemma börjar det att bli kyligt.