torsdag 12 november 2015

Trenchcoat

I tisdags hittade jag en trenchcoat-jacka på secondhand-delen av marknaden. För att vara en köpejacka passar den väldigt bra och jag är mer än nöjd. Jag tänkte häromdagen att jag borde sy en jacka men nu behöver jag inte göra det i höst i alla fall. Jag gillar verkligen att handla på secondhand. Till och med färgen var väldigt bra, lite åt brun-lila hållet.

 Däremot skulle jag gärna sy en vanlig lång trenchcoat. Kanske till våren för mönstret har jag sedan syfestivalen i våras.

4 kommentarer :

Myggan sa...

Snygg! Jag gillar också second hand. Det är bra att kunna handla fina plagg för en bra peng och det gynnar ju miljön också. =)
/Anna

Anonym sa...

Jättesnygg! Visst det kul att fynda second-hand!

Heidi sa...

Vilket fynd! Den passar dig hur bra som helst:)

Efwa - Medea sa...

Ja, jag är väldigt nöjd och har redan använt den flera gånger. Perfekt höst- och vårjacka.