fredag 6 november 2015

Färgglatt

Det ena leder till det andra. När jag fick broderiskatten fick jag förstås lust att brodera. När jag surfat runt lite på vad andra broderat, fastnade jag för en slags syväska, en sk. marsma (länk till pinterest) eller maschma. En sån vill jag göra framöver och många syväskor av det här slaget är sydda av ullfilt. Jag tänker använda ett broderi som från början var tänkt att bli en kudde.
Jag kommer att använda tygstycket till ytterdelen på marsman. Men först ska det broderas och vem vet, jag kanske ändrar mig längs vägen.
Hur som helst beställde jag lite ullfilt i olika färger från Magasin Duett att använda tillsammans med olika garner att dekorera min marsma med och vilka färger jag beställde ser du här nedan.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Nu har jag lärt mig ett nytt ord - marsma - tack vare detta blogginlägg. Alla sådana här fodral och förvaringspryttlar fascinerar mig. Ska bli roligt att se din marsma när den är färdig.

Efwa - Medea sa...

Vad kul! Kanske syr du också en marsma?! Jag försöker kommentera på din blogg men det fungerar aldrig. Jag gillar verkligen inte att behöva logga in för att kommentera. Speciellt när det inte fungerar att logga in...