söndag 15 november 2015

Färdigsytt

 I veckan sydde jag klart min första Granville-skjortblus med långa ärmar. Jag har sytt den ärmlös ett antal gånger men nu var det dags att sy den med ärmar och jag är supernöjd. Bara några små justeringar på mönstret till nästa gång. Och nu vill jag bara sy fler...
Via bloggen Très Bien Ensemble hittade jag ett skjortmönster till herrskjortor, McCall's 6044, som jag tänker pröva. Framför allt för att kunna sy sommarskjortor i material som fungerar heta sommardagar.

5 kommentarer :

Floraninan sa...

Vad fin den blev! Gillar tyget jättemycket.

Tumlaren sa...

Jättefin! Jag behöver ett bra mönster för att sy herrskjortor. Min man får inte tag på nog långa skjortor.

Efwa - Medea sa...

Tumlaren: De jag sett uppsydda efter mönstret är ännu snyggare än den på mönsterbilden så det lovar gott.

Heidi sa...

Snyggt!!

Anonym sa...

Roligt när man hittar mönster som fungerar!