torsdag 5 november 2015

Broderier

 För ett litet tag sedan fick jag en fråga av en vän om jag ville ha några lådor med broderier från 50- och 60-talet efter hennes mamma. Självklart svarade jag ja och nu har jag gått igenom allt här hemma och jag är alldeles överväldigad av allt fint.
Nu hoppas jag på att jag kommer att lägga en hel del tid på att brodera framöver. På bilden här över är två av de påbörjade broderierna och någon gång ska jag fota lite mer så att ni får se vilken skatt. Vill du se mer direkt kan du titta in på mitt instagramkonto på hashtaggen #broderiskatt
Innan jag börjar med de nygamla broderierna ska jag brodera klart mitt pröva-på-kit med yllebroderi som jag började på i slutet av sommaren. Nu är jag snart klar och får sätta igång med nästa projekt.

1 kommentar :

Iréne JB sa...

Det är verkligen en riktig skatt som du fått! Jag har följt dina bilder på instagram och beundrat dem där. Kul att du tar hand om kulturarvet!