tisdag 6 oktober 2015

Ny overlock

Eftersom jag sålt av lite saker och fått ihop pengar bestämde jag mig för att köpa en overlockmaskin att ha i min svenska syhörna. Det blev en Janome 644D. En enkel maskin eftersom jag inte syr lika mycket i trikå nu som för 26 år sedan då jag köpte min första overlock. Den som nu bor i Frankrike.

Idag sydde jag mitt första plagg och är nöjd både med maskinen och kjolen, som är en Mabel Skirt från Colette. Tyget köpte jag på Ohlssons tyger och jag har även klippt till en klänning i samma tyg.
posted from Bloggeroid

3 kommentarer :

Floraninan sa...

Härligt med nya maskiner :)! Din kjol blev jättesnygg, gillade verkligen tyget.

sinneskatten sa...

Hej!
Jag har sytt lite olika sorters dregglisar och föräldrarna till mina barnbarn säger att de gillar allihop. ( vem vet de kanske säger så för att vara snälla, ler)

Efwa - Medea sa...

Tack för svaret Sinneskatten. Jag får testa lite så får jag se vilken som blir mest omtyckt.