tisdag 15 september 2015

Tankar om kläder

Även om jag slimmat min garderob till plagg jag gillar mer än andra får jag mina tvivel om vilken stil jag har. Eller framför allt om jag har någon stil. För att komma fram till vad jag trivs bäst i har jag bestämt att fota en slags stil-dagbok och lägga på instagram. Förutom att se vad jag har för plagg kan jag känna efter vad jag trivs bättre i än annat och sedan försöka styra min sömnad i rätt riktning.
Vi får se hur det blir.
 Blusen är en Odd Molly som jag fått av en vän. Den tillsammans med den egensydda ljusbeige kjolen är en favorit.
På den här bilden syns inte så väl vad jag har på mig men det är en pennkjol i jeanstyg, en Plantain Tee i blommig, tunn trikå och koftan är från Indiska. Sköna vardagskläder.

Jag har också börjat planera för vad jag ska sy i min vinter-plan. Den ska sys när jag åker på sy-lan/syläger i Borrensberg första helgen i oktober. Det mesta är redan tillklippt och nerpackat i resväskan. Får se hur mycket jag hinner sy innan och under lägret. Jag hoppas förstås på alltihop men det är kanske att vara väl optimistisk.

2 kommentarer :

Mimmi sa...

Vilken bra idé med en stildagbok för att få en bra översiktlig bild om hur man klär sig och vad man gillar. Jag skall försöka fota min outfit, åtminstone var vardag, i en månad. :-)

Efwa - Medea sa...

Kul att du hänger på! Får se om jag håller i en månad. Det vore ju verkligen bra för att få översikt och lättare att minnas känslan om en trivs i plaggen eller inte.