onsdag 30 september 2015

Syläger - Sy-LAN

 Nu har jag fogat ihop det jag tänker sy den närmsta tiden och som är min sk. vinterplan i gruppen Sy garderoben med en plan. Den bästa gruppen på facebook om ni frågar mig. Att jag dessutom tänkt sy så mycket som möjligt av dessa plagg kommande helg är en bonus. Även i år blir det ett sy-LAN med medlemmar från gruppen. I år ska vi vara i närheten av Borensberg i Östergötland och jag ser verkligen fram mot att sy från torsdag kväll till söndag eftermiddag. Jag ska börja med kappan som jag faktiskt klippte till inför förra årets sy-LAN men jag kom aldrig så långt. Nu har jag tänkt börja med den så att den faktiskt blir klar. För övrigt är det en blus i röd chiffon, en långärmad Granville skjortblus i det blåmönstrade tyget, en ärmlös Granville i libertytyget, en pennkjol i marinblå stretchtwill och en ljusgrå kjol i ett mönster från Knipmode som jag inte testat förut. Hoppas att den blir bra för i så fall kommer jag nog att sy den fler gånger.
Närbild på tygerna

3 kommentarer :

Floraninan sa...

Härlig plan du har! Ska bli jätteroligt att träffas i morgon :)! Mvh Nina

Efwa - Medea sa...

Ja, det ska verkligen bli kul att ses Nina!

Syglädje & Reslust sa...

Snygga tyger och fina modeller! Roligt att få "intensivsy" och få flera plagg färdiga på en gång. Lycka till!/LenaJ