söndag 27 september 2015

Naturkraft

Vilken tur att naturen finns. Speciellt när livet i övrigt är jobbigt är skogen en verklig kraftkälla. Som ni säkert märkt är det något som inte är som det ska i Medeas värld. Allt går inte att styra över och det är bara att acceptera och försöka göra dagarna tillräckligt bra. Min mamma har varit sjuk ett tag och det ena efter det andra drabbar henne och som enda barn tar det mycket kraft att finnas till hands och att se till att hon får den hjälp hon behöver. Oron fyller mig från morgon till kväll och varje gång telefonen ringer undrar jag vad som hänt nu.
Jag hoppas att livet blir lite enklare framöver och att jag får mer tid och kraft till att visa vad jag syr och stickar. Du får lite fler uppdateringar om du kollar in mitt instagram-konto. Där heter jag med_ea

3 kommentarer :

Anonym sa...

Hej
Jag har aldrig kommenterat i din blogg, trots att jag läser den varje dag.

Det är så påfrestande när föräldrarnas hälsa sviktar.
Att vilja vara med den anhörige hela tiden, samtidigt känna att egentid är nödvändig. För att orka med alla känslomässiga svängningar. Var lite ego ibland och tänk på dig själv och ditt välbefinnande.

Kramar anonym Lena.

Rosenvante sa...

Det där lever jag också med, men det är min man som är sjuk. Det tär nått så på en den där oron. Hoppas det ordnar sig för dig och din mamma.
Kram

Efwa - Medea sa...

Tack för era kommentarer. Det är trots allt skönt att höra att jag inte är ensam om att ha det jobbigt. Det blir ju inte enklare för det, men känns ändå skönt att få bekräftat att jag faktiskt inte är ensam.