tisdag 1 september 2015

Garn-o-holic

Ja, det får jag väl erkänna. Från att ha klarat att minska min stash fram till slutet av juli har jag gått bananas under augusti. Vet inte ens om jag kan räkna ut hur många kilometer min stash har ökat men kanske är det helt enkelt så att jag får acceptera att jag älskar garn och bara ska gå in i en garnaffär om jag kan tänka mig att köpa lite.
Det översta är Eco Baby Ull från Marks & Kattens. Garnet kommer nog att sluta säljas och det säljs ut till bra pris på många ställen. Bambu-bomullsgarnet ska bli disktrasor. Borde köpte några andra färger istället men när jag skulle byta garnet idag var affären stängd pga inventering så jag får sticka av de här.

2 kommentarer :

Heidi sa...

Men visst är det en härlig känsla att se sitt garnlager och känna inspirationen flöda:)

Anna Martina sa...

Låter som om det vore jag. Kollade min stashometer nu i mitten av året, kände mig väldigt nöjd med att ha stickat ut mer än jag köpt. Sen åkte jag till Magasin Duett och så var det liksom kört..