torsdag 27 augusti 2015

Ekologiska trikåtyger

Förra veckan fick jag senaste numret av Ottobre Dam och i den var det flera plagg som var sydda i merinoulltrikå. Efter lite sökande på nätet upptäckte jag att Andersson & Hjalmarsson i Ulricehamn både hade ullfrotté och finstickad merinoulltrikå. Eftersom jag bor väldigt nära deras fabriksbutik åkte jag dit.
Mina inköp
På bilden ser du vad jag köpte. Överst ligger benvit ullfrotté som jag ska sy en wardrobe basic (mod.13) av. Sedan ligger blekblå och benvit finstickad merinoulltrikå. Sedan laxrosa singeltrikå och nederst grönbeige collegetyg som var en stuvbit. Får se vad den räcker till. 
I butiken finns allt från merinoulltrikåer, muddväv, singeltrikå, velour, både enfärgat, randigt och prickigt. Det finns också lite vävda tyger och en del tillbehör. Dessutom hittar du uppsyddda provplagg från deras tillverkning. Tygerna är ekologiska och är av fantastisk kvalitet.

3 kommentarer :

Missen sa...

Dit får jag ta en utflykt/ Marie

Efwa - Medea sa...

Ja, det bör du absolut göra. Har de inte öppet går en bara in på kontoret så låser de upp!

lenaomalinstickar sa...

Men vilket bra tips om ekologiska trikåtyger.
/Lena