onsdag 8 juli 2015

Värmeomslag

Jag hade tur och lämnade Sverige precis när det varma vädret försvann och hamnade i ett hett Provence. Igår badade vi i ett 27 grader varmt Medelhav och det var ljuvligt. Idag har vi gått på marknad och trots att det är andra onsdagen i månaden var det utökad marknad och min favoritmadame var där. 
 Här är en del av tygerna hon sålde idag. Hon säljer i en eller tvåmetersbitar och idag blev det en meter av tyget här nedan. Det heter Betsy och är en vacker färgställning som jag inte sett förut.
När jag väl kommer igång att sy igen tror jag att det kommer att bli en blus.

5 kommentarer :

Anonym sa...

Jättesött tyg. Det blir säkert en fin blus av det. Hoppas man får se den här när den är färdig ;).

Efwa - Medea sa...

Självklart visar jag upp den när den blir klar!

frisky frog sa...

27 grader? Är det sant, då skulle ju tom badkrukan Friskyfrog kunna bada. Fast jag gillar ju inte det där med klart vatten förstås...
Du vet, är man uppvuxen med långa somrar i Risbrodammen gillar man " Coca-Cola-vatten". =)
/kram

Efwa - Medea sa...

Hahaha, jag badade ju i Furusjö när jag var liten och där var ju också "cocacola-vatten". Men jag gillar klart vatten mer och framförallt ljummet saltvatten. Bodde faktiskt i Falkenberg på somrarna när jag var liten och älskade att bada i saltvatten. På den tiden var havet "alltid" varmt vad jag kommer ihåg.

sinneskatten sa...

Det ska bli spännande att följa hur det blir på dockan. Jag har samma bekymmer med att brösten inte är på samma ställe som på dockan, ler!