tisdag 21 juli 2015

Nordliga breddgrader

Så är jag ännu en gång i mitt svenska hem. Det här är en planerad resa, till skillnad från förra, eftersom jag ska åka på stickstämma på Gotland nästa vecka. Igår sken solen och jag tog en sväng ut i skogen. Jag har hört så många prata om att det finns mycket blåbär och det ville jag förstås gärna kolla upp.
Mer än så här hittade jag inte. Men det blev i alla fall en portion tillsammans med mjölk. 
 Jag hittade även lite hjortron. Men de är inte mogna ännu och framöver kommer det att bli massor med lingon. Får se om jag råkar vara i Sverige när det händer. Det vore faktiskt inte så dumt med lite lingon i frysen.

1 kommentar :

Myggan sa...

Jag tyckte väl att jag såg dig på "byn". =)
Ja, det pratas om blåbär men här är de då inte. Det får väl bli hjotron och lingon istället.
/Anna