lördag 20 juni 2015

Nyinflyttad vs utflyttad

 Av födelsedagspengar köpte jag, eller rättare sagt beställde jag, en ny provdocka. En Lady Valet från England. Jag köpte min här efter tips från bl.a. Anna Neah. Min gamla som inte går att ställa in så exakt har fått flytta till Sverige. Vi har ett flyttlass på väg mot Sverige och där fick både min gamla provdocka och även skyltdockan på bilden nedan åka med.
Skyltdockan stod i garaget när vi flyttade in och jag har hela tiden tänkt att jag vill ha den i Sverige när jag någon gång har en ateljé där... Om det blir så. Nu är hon ialla fall på väg mot Sverige och sen får vi se vad jag gör med henne.

3 kommentarer :

Ullfull sa...

Fin docka! Tänker Ni flytta hem då Ni har flyttlass på väg hem?

Efwa - Medea sa...

Nej, vi ska inte flytta till Sverige. Det är min vävstol och mattrasor och lite annat som får flytta till huset på landet. Ev. kommer vi att flytta till mindre här i framtiden och det är lika bra att rensa och fixa i förväg.

Ullfull sa...

Ok! Planering är bra! Må så gott! Kram