tisdag 9 juni 2015

En utmaning...

 Just nu har jag bara naturliga naglar. Min nagelterapeut tar inga kunder under juli och eftersom jag då inte kommer till Sverige förrän i slutet av augusti blir det för mycket utväxt och då tyckte jag att det var "bättre" att ta bort gelnaglarna och vara naturlig ett tag.
Så här såg de ut innan borttagningen...
Det är verkligen en omställning att ha naturliga naglar. De är tunna och sköra och går sönder för minsta lilla. Inget kul alls. Men troligtvis blir de lite starkare efterhand som de växer ut. I krisläge kan jag förstås leta rätt på någon som gör naglar i Arles. Men jag är så nöjd med Sophie så jag vet inte om jag vill... Vi får se hur det går.

3 kommentarer :

Tumlaren sa...

Ärligt talat tycker jag dina naturliga naglar är finare, men det kanske bara är jag.

Efwa - Medea sa...

Jo, gelnaglarna på bilden hade ju otroligt mycket utväxt eftersom det var dags att ta bort dem. Men nackdelen med de naturliga är att de inte ser ut som på bilden nu efter en vecka eftersom de är supersköra och har gått av, skivat sig och spruckit...

Gilla sa...

Jag har fått kalktabletter utskrivna av min läkare. De har gjort att mina naglar är hårdare och håller bra. De går inte av heller på samma sätt som tidigare. Jag har aldrig ens försökt att gå till en nagelskulptör. För det är väl så de tituleras?

Kram/Gilla