fredag 15 maj 2015

Tänk att det redan är fredag

 Igår hade vi supervarmt och skönt, idag är det ganska kyligt och regn. Igår var vi på stranden och det var 23 grader i vattnet. Idag var vi på franskakurs och sedan fick vi sitta inne och äta middag. Det är växlande. /Welcome to see what I wear in Me-Made-May 2015. I write in swedish but if you have any thoughts you can write in english!
Jag har missat att fota vad jag haft på mig i Me Made May-utmaningen men igår hade jag min gröna Celeri-kofta. Den är en favorit och någon gång skulle jag vilja sticka en till. Jag gillar det rätstickade framstycket väldigt mycket.
 I förrgår hade jag en beige kjol sydd efter Gerties Pennkjol från hennes första bok.
Idag har jag haft samma kjol men med min blommiga plantain t-shirt från Deer and Doe. Det är verkligen min favorittopp just nu.

1 kommentar :

Mirre Syr sa...

Sååå fina kläder du sytt och stickat! :)