söndag 3 maj 2015

Min söndag i bilder

Idag ska ni få följa min dag i bilder. Fler som fotar hittar du här.
07.30 Börjar med en kopp kaffe på terrassen och njuter av de vackra utslagna kaprifolerna. Tyvärr lyckades vi köpa en doftfri kaprifol men de är vackra att titta på.
 Runt nio-tiden ber jag mannen fota mig i morgonrock. Jag är med i en utmaning under maj där jag ska bära minst ett egengjort plagg om dagen och då passar det att visa morgonrocken. Kjolen jag har på mig idag visade jag igår och lite omväxling är ju trevligt. I alla fall för mig.
10.30 fotar jag luktärtorna vi köpte på marknaden igår. Även dessa är doftfria. Antagligen perenner. Men visst är de vackra?!
11.30 har jag kommit igång med dagens jobb. Som egenföretagare är det lite jobb varje dag. Dessutom jobbar jag just nu på en ny idé som kräver en hel del jobb innan den kan marknadsföras helt och fullt. Följer du min nya profil på instagram, @sykurs2punkt0 kan du följa arbetet och inte missa några uppdateringar.
 12.30 är det en kort fikapaus.
Strax före halv två äter vi lunch på innergården. Vi har närmare 25 grader varmt men vi åker inte till havet eftersom både jag och mannen behöver jobba idag.
14.30 påminns jag om en verkligt bra bok jag har i hyllan. Plockar fram den för att påminna mig om allt gott den innehåller. Det är framför allt att göra Själabudget som är den största behållningen, i alla fall har den varit det för mig. Du hittar några exemplar på bokbörsen.se
 Vid 15.30 stickar jag några varv på min Pralinekofta. Vill så gärna att den ska bli klar snart.
Vid 16.30 tar jag en paus på terrassen. Det är varmt men tyvärr mulet.
 Efter förra pausen jobbade jag intensivt och glömde fota halv sex. Men kl. 18.30 har vi precis ätit mat på innergården och avslutar med en god vattenmelon.
Halv åtta har jag sjunkit ner i fåtöljen och ska sticka resten av kvällen. Ska sticka på den beige koftan men har även en grön på gång och här ligger provlappen till den.

Det här är mina bilder för idag. Nu ska jag bara sticka utan att fota resten av kvällen. Kommentera gärna så att jag kan titta in hos dig!

10 kommentarer :

Ulrika sa...

Ljuvliga blomsterbilder!

Och morgonrocken är superfin!
Jag blir sååå sysugen när jag tittar in här. Symaskin har jag, men man ska hitta bra mönster också.:-/

Tyglina sa...

Ohhh vad roligt m en synörd till :)... Har på mig en egensydd Rose topp idag:)

Efwa - Medea sa...

Ulrika: Du blir kanske glad när jag framöver visar upp min nya idé med sykurs 2.0 där du och andra, med hjälp av mig kan komma igång att sy igen. Och där jag även kommer att publicera mönster och länka till andras symönster.
Följ mig gärna på instagram @sykurs2punkt0

Efwa - Medea sa...

Vad kul Tyglina! Jag beger mig genast till din sida och kollar in vad du gör.

Carro sa...

Åh, vilken vacker kaprifol!

Micke sa...

Härliga sommarfoton!
25 grader liksom :)

Det känns lite det onda nu, lite för mycket men ville som testa dagen innan ev. jobb vad jag tål. Funkar inte att sitta åka bil som jag gör normalt då jag får jätteont på dessa 15km jag kört från stugan idag.

Kattis sa...

Närmare 25 grader varmt... Jo, jo, man tackar! *grön av avundsjuka*

Anette sa...

Så flotte bilder! Håper mandagen din blir like fin :)

Hanna sa...

Jag jobbade också igår. :)

Tumlaren sa...

Ma Oftedals bok verkar spännande. Jag gillar att läsa så jag ska nog beställa den från bokbörsen. Tack för tipset! Me made May är ju jättespännande. Just nu är det bara lappar för min del men jag är väldigt sugen på att sy kläder (eller ändra) men jag behöver bra mönster. Tycker det är svårt att hitta kläder jag vill ha. De finns inte i de färgerna jag gillar. Har du något bra tips på var man hittar mönster? Jag skulle vilja och behöva nya överdelar, blusar. Mvh Titti