söndag 19 april 2015

En lördag i bilder

Det tog visst lite tid innan jag la ut mina efti-bilder. Men här kommer lite bilder från en lördag vid huset på landet. Fler som fotade hittar du här
 Runt åttasnåret tittar jag ut genom dörren och ser att det blir en solig dag. I skuggan är det fortfarande frost och det var som kallast minus 4.6 grader i natt.
 Vid niosnåret stickar jag på en sjal som jag bestämt ska bli klar nu. Jag är med i en ufo-blogg där en färdigställer ett projekt i månaden. Superbra säger jag som har massor med pågående stickningar i gömmorna.
 Vid tiosnåret slänger jag in en omgång tvätt i maskinen.
 Vid elvasnåret avmaskar jag sjalen!
 Vid tolvsnåret kör jag iväg mot byn i närheten...
Vid trettonsnåret är jag klar med besöket på byns loppis. Det heter Kullagårdens Loppis och jag gjorde faktiskt några fynd.
 Vid fjortonsnåret har jag promenerat runt på ägorna lite och tittar på baksidan av ladugården där det står någon slags vagn...
 Vid femtonsnåret har jag radat upp mina loppisfynd. Tavlan ska hänga över soffan och melittafiltret i porslin blir kanske bara prydnad. Bilderna köpte jag för de fina klänningarnas skull.
 Vid sextonsnåret gör jag mig en espresso.
 Vid sjuttontiden har jag förflyttat mig till min mamma och...
 ... vi åker till kyrkogården vid artontiden.
Vid 21.30 står jag och väntar på dottern som strax slutar jobbet och innan det satt jag hos mamma och stickade och tittade på tv. Nästa gång det är EFIT är jag hemma i Provence igen.

2 kommentarer :

Micke sa...

Kul se lite av dagarna i Sverige med, tycker mest det blivit utlandet men är ju inte så konstigt :)

Paula i pörtet sa...

Hej, så du är på Sverige-besök så här på vårkanten. Måste vara stor skillnad mot Provence! Tack för titten på din dag