söndag 8 mars 2015

The perfect yoga socks

Nu när jag börjat yoga igen har jag insett behovet av att ha yogasockor. Jag blir lätt kall om fötterna men att ha vanliga sockor fungerar ju inte eftersom det bli lite för halkigt. De sockor jag haft tidigare har jag inte varit helt nöjd med så nu har jag satt igång med att skriva ett mönster till de perfekta yogasockorna. Kanske inte helt ödmjukt, men de kommer att vara perfekta enligt min åsikt och jag hoppas att även du och andra vill sticka likadana. 
Eftersom jag behövde göra några ändringar efter första försöket har jag lagt upp till ett par nya och jag skriver mönstret samtidigt. Hoppas hinna skriva klart det innan jag åker mot Sverige i slutet av kommande vecka. Men mer troligt är väl att det blir klart innan mars månad är slut.

2 kommentarer :

Eva Henriksson sa...

Dom ser perfekta ut till yoga.
Behöver du någon som teststickar gör jag det gärna.
Eva

Efwa - Medea sa...

Tack Eva! Jag ska se om jag hittar din mailadress