onsdag 4 mars 2015

Pågående

Har haft fullt upp med några hemliga projekt och inte haft tid att blogga. Men nu ska jag visa en pippitröja som snart är klar. Jag ska bara fästa trådar och virka runt halsringningen så är den helt klar.
Jag har blandat flera mönster och stickat en del på frihand för att det skulle bli som jag vill. Titta in på ravelry så ser du vilka mönster jag mixtrat, men som sagt, det blir inte så här även om du följer mönstren.
Ärmarna stickade jag förstås med magic loop. Superbra när en vill ha ökningar el. minskningar på exakt samma ställen på båda ärmarna. 
 Nu är det bara en oändligt massa trådar att fästa innan jag kan ge bort tröjan.

1 kommentar :

Hamrånge slöjdare sa...

Jättefin tröja. Klara fina färger. det där med magic loop har jag inte vågat mig på än. Verkar som det är bra.