söndag 8 mars 2015

Hur går det med träningen då?

Jo, tackar som frågar. Jag tränade ju intensivt i januari då jag var med i Fitnessfighten på World of Shape, och en månad med träning varje dag gjorde att jag fick in det i kroppen att jag ska träna regelbundet. Att jag fick så bra resultat gjorde förstås att jag ville fortsätta.
Jag tränar inte längre varje dag, även om jag promenerar i stort sett varje dag. Och för övrigt varvar jag styrketräning enligt fitnessfighten med Callanetics och Yoga.
Via instagram fick jag tips om ett 30 dagars program med Yoga och eftersom jag gillar yoga tänkte jag köra det. Men det visade sig att mitt knä inte var helt återställt och jag körde väl för hårt så jag fick backa på att köra yogan några dagar. Adriene, som har programmet, har även yoga för nybörjare och eftersom hennes program är helt nytt för mig och jag är ganska stel i kroppen kändes det bra att först vila några dagar och sedan köra igång med nybörjarprogrammet först. Så nu har jag träningsvärk och knät börjar återhämta sig.

1 kommentar :

Bokmoster sa...

Stackare, var rädd om dig o knäet!