fredag 20 februari 2015

Ni kanske undrar?

Till slut, på sjuttonde dagen efter beräknad ankomst, tittade mitt efterlängtade barnbarn ut. Tyvärr hann jag inte träffa honom innan mitt flyg gick tillbaka till Frankrike, men jag kommer tillbaka i mitten av mars och då får jag pussa på honom. Det blev alltså en liten kille och ingen tjej som vi trott. Men när den lilles pappa föddes var det samma sak. Jag trodde att det skulle bli en tjej och så kom en kille. Det ligger i släkten.
En som fått träffa den efterlängtade är den nyblivna fastern. Jag är bara avundsjuk och längtar otroligt mycket efter att få hålla i honom. Medan jag väntar får jag sticka lite fler tröjor som han ska få.

3 kommentarer :

Lena Andersson sa...

härligt = )

Gerds Stickkorg sa...

Grattis, han ser väldigt nöjd ut i fasters famn.

Heidi sa...

Grattis!!