lördag 28 februari 2015

Ibland...

...får förnuftet styra. När jag hittar dessa kvalitetsgarner på marknaden kan inte ens jag låta bli att köpa. Totalt 6€ för allt detta. Gillar speciellt att jag nu får testa Brooklyn Tweeds garn Loft som jag bara hört talas om tidigare.
Nu spolieras min tanke om att minska stashen i februari men vad gör det. Dessutom behöver jag ju lite lördagsgodis och det här uppfyller verkligen mitt sug efter det.

6 kommentarer :

Boel sa...

Hej Efwa! Jag läser din andra blogg också där du berättar om hur ni flyttade till Arles. Spännande! Hur gick det till när ni hittade huset? Hälsningar Boel

Anonym sa...

Vilka fynd! Vore väl synd att avstå? Inte utan att man blir lite avundsjuk på den där marknaden ... Är det samma som du hittat alla fina tyger på?

Efwa - Medea sa...

tygochgarn: Visst är det samma marknad. Vissa gånger hittar man inget alls och rätt som det är fyndar jag utan dess like.

Efwa - Medea sa...

Boel: Jag svarar dig snart, har sett dina kommentarer i andra bloggen också. Det är en lång historia men jag ska se om jag ändå kan svara. Men nu är kl. över midnatt och jag ska sova lite.

Anonym sa...

Men hallå...sista februari...för över inköpet till 1:a mars så har du minskat stashen i februari och har en hel månad att minska stashen i mars. Lite stashbokföring! Loveknitting bad sina kunder skicka in bilder på sina stash...det var kul...man inser då att man är inte ensam om sin stash.

Efwa - Medea sa...

Anonym: Jag lyckades slutföra ett stort projekt innan midnatt så stashen minskade till slut med 635 meter i februari. Nu är jag mycket nöjd och kan minska stashen ännu mer i mars. =D