söndag 4 januari 2015

Framplockat

 Det röda garnet jag precis lagt upp med köpte jag för ungefär fem år sedan för att det skulle bli en kofta. Sedan har det blivit en hel del andra koftor stickade, men ingen röd. Men härom kvällen skrev Emma på instagram, om att hon var sugen på en röd kofta och så startade hon hashtaggen #Stickarödkofta2015 och då blev jag sugen på att sätta igång. Sagt och gjort, garnet talade om att det ville bli en Miette och så här långt har jag kommit nu. Eller egentligen lite längre, men ungefär så här. Jag ville sticka uppifrån och ner för att kunna göra åt allt garnet. Jag hoppas verkligen att det kommer att räcka. Men det vet vi inte än på ett tag.
De senaste dagarna har vi nästan haft vårväder. Med 16-18 grader varmt i skuggan på eftermiddagen och superskönt i solen har jag kunnat sitta och värma mig på terrassen då och då. I går på marknaden såg vi också att det kommit mimosa och då köpte vi en bukett för att få in solsken i vårt hem. 

Inga kommentarer :