tisdag 30 december 2014

Så här illa är det

Nu har jag tittat i gömmorna och även på ravelry och sett att det är de här 21 projekten som ska jobbas med under året. Jag la till en tag, ufotofo2015, bland mina projekt på ravelry för att lätt se dem samlade och nu ska slumpgeneratorn få ta fram vad jag ska sticka på varje månad. Några av mina pågående projekt finns inte ännu på ravelry, men jag lägger till dem när jag ska jobba med dem. I januari ska jag jobba med... nummer 2 som är en babykofta i egen design.

Så här ser hela listan ut:
1.Vit babykofta med blåorange ränder. Påbörjad när jag väntade mitt yngsta barn, dvs i början av 1995. Kanske dags att göra klart den nu när jag faktiskt ska få två barnbarn under året som kommer. 
2.Kofta i ziggurattekniken
3.Baby Rainbow Cardigan (januari)
4.Petrolblå sjal i madelinetosh sock, egen design
5.blå Cowlette
6.Lazy Daisy Cardigan
7.Baby Ripple Blanket
8.Buffy Anklets (februari)
9.Firestarter sockor
10.Riga Mittens
11.Virkad kofta
12.Eagle Twist Sjal
13.Bohuskofta
14.Filt i sockgarn av dominorutor
15.Garter yoke cardigan, fixa framkanten
16.bruna sockor
17.Fallow Sweater
18.Virkad mormorsrutefilt, montering
19.Mössa i grått sockgarn
20.Blå tvåändsstickade vantar
21. Blå flerfärgsstickad barntröja
22. Min Pomegranatekofta behöver få band fastsydda på knäppkanten.

Se vad vi håller på med i UFO-bloggen 2015.

1 kommentar :

miastick sa...

Härlig lista, Efwa! Kul att du är med!