tisdag 9 december 2014

Julklappar och tyger

 Igår började jag tänka på att klippa till några julklappar som ska sys och vad det blir får ni se längre fram. Det blir i alla fall av tygerna på övre bilden plus att något ska stickas av det vita.
 På eftermiddagen besökte vi "tyghangaren" utanför Avignon för att jag behövde muddväv och jag ville se vad de hade för utbud av chiffon till dotterns balklänning som ska sys under våren. Bilden ovan visar en del av hyllan med bara chiffon.
De hade en som passade perfekt i färg till det andra tyget jag köpt. Visst blir det bra? Jag köpte inget igår utan väntar tills jag räknat ut hur mycket jag behöver. Det fanns mycket på rullen så det tar nog inte slut. 
Här är hyllan med mellantjocka trikåer. Flera i fina färger men jag behöver inget just nu så det blev bara ett foto. 
 Dessutom ville jag klappa lite på deras liberty-sortiment och här är den ena hyllan. Nu ska jag försöka slutföra både lite webbjobb och några syprojekt. Ute skiner solen men det blåser förskräckligt mycket, så jag tror att jag håller mig inne idag.

1 kommentar :

Anonym sa...

Fina färger den som får det i julkapp blir nog nöjd. Längesen jag var i en tygaffär känner att lusten att sy börjar komma igen nu. Camilla