onsdag 31 december 2014

Julafton

I år trodde jag att det skulle bli ett julfirande utan snö, men när jag var på väg till julfirandet med bil började det vräka ner. På en kort stund blev det helt vitt och vi kunde fira i lugn och ro. 
Innan barnen kom från sin pappa hann jag och mamma åka till kyrkogården för att tända ett ljus och sätta en blomma hos pappa och min bror. Det är konstigt att de inte finns längre, framför allt att pappa inte är med oss. 
 I år blev det inte så mycket julklappar tillverkade, men två svärsöner fick i alla fall halvvantar att värma sina handleder med. De i ljusare grått glömde jag fota innan de gavs bort.
 Överst på bilden kan man i alla fall se början på dem.
 Mellan-bonus-barnbarnet hade önskat sig saker som låtsas-farmor tillverkat så hon fick både en skoodlet, en collegetröja och en kjol, som jag tyvärr helt glömde bort att fota. Det är så roligt att hon gillar det jag gör, så det fortsätter jag mer än gärna med.
Själv fick jag en bok med fairislemönster och en prenumeration på sytidningen Seamwork.
Vi fick dessutom en extra julklapp då vi fick veta att äldsta dottern och hennes sambo ska få barn i sommar och jag alltså även ska bli mormor under 2015. Mitt första barnbarn, som jag kommer att bli farmor till, är beräknad i slutet av januari.

1 kommentar :

sinneskatten sa...

Grattis Eva till mormor och farmor titeln.
Mitt kommande år ska även jag förära dessa titlar.