onsdag 31 december 2014

Gott Nytt År!

Tänk att det äntligen blir ett nytt år. Ett år som vi hoppas blir bättre än det som just tog slut.
Året för mig har varit fyllt av stress, sorg och oro och nu hoppas jag att det blir lugnare på den fronten.
Jag har tänkt att jag ska luststicka hela året, sticka klart ufon, sticka småplagg till kommande barnbarn och självklart sticka några nya koftor till mig själv.
För att få kraft och energi inleder jag året med att vara med i fitnessfighten. Jag har inte tränat regelbundet på länge och nu hoppas jag att det här ska ge mig kicken att komma igång. Dessutom fungerar det bra i januari eftersom jag inte har några planerade resor utan håller mig på ett ställe. Det är nog förutsättningen för att det ska gå att få regelbundenhet i sin träning. I alla fall för mig.
För övrigt ser jag fram mot att få två barnbarn under året som kommer. Det är spännande att bli farmor och mormor även om jag redan är bonus-farmor. Så det lär bli mycket bebissaker som tillverkas av mig den kommande tiden och sedan även lite bebisbilder förstås. Hoppas att just du fortsätter att läsa vad jag skriver om i bloggen och jag älskar att få kommentarer och om du inte redan kommenterar ser jag fram mot att just du skriver något litet till mig.
Jag önskar alla mina läsare ett riktigt Gott Nytt År!!

6 kommentarer :

Unknown sa...

Låt 2015 bli ett är med mycket glädje o glada skratt o ett bra träningsår. Njut o ha det härligt i ert vackra Provence o fortsätt inspirera oss med allt vackert i garn o tyg😀

Unknown sa...

Hälsningar Brita

Pumlans flitiga fingrar sa...

Erkänner att jag läst din blogg LÄNGE..utan att ha skrivit en endaste kommentar! Fy på mig, jag gillar din blogg och lovar att bättra mig. Det är så roligt med kommentarer! Grattis till de blivande barnbarnen och önskar ett Gott Nytt Stick-år!

Heidi sa...

Gott Nytt Stickår:)

Anna Maria sa...

God fortsättning på det nya året,må det gå dej väl.
Både på stickfronten, med allt du ska sticka (det ska bli spännande att se).
och på livsfronten lycka till med allt.

Anonym sa...

Gott Nytt år. Har också läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Inspirerande att läsa vad du skriver. Grattis till de kommande barnbarnen. Hälsningar av en farmor från Finland.