onsdag 26 november 2014

Frånvarande

Veckan som gick
Efter att jag skrivit förra inlägget fick jag besked om att min mamma behövde åka till sjukhuset och då var det bara att boka ny flygbiljett för att åka tillbaka till Sverige. På fredagen fick hon komma hem och som väl var hittade de inget fel på henne. Troligtvis var det något virus som satt sig på balansnerven. Och nu är hon som innan men med lite fler trygghetsanordningar hemma, så att hon kan få hjälp om något händer.
I eftermiddag börjar resan tillbaka till Arles och återhämtningen av alla jobbprojekt som fått läggas åt sidan.
Nanowrimo bestämde jag mig direkt för att lägga åt sidan. Boken kan skrivas längre fram. Jag kan låtsas att det är nano-månad i februari tex. Men nu ska jag låsa igen huset på landet, packa ihop min väska för att åka söderut. Hoppas att det inte dröjer en vecka till nästa inlägg.

1 kommentar :

Ann sa...

Visst är det jobbigt att bo långt borta när ens förälder behöver hjälp! Det är tur att kommunal hemhjälp finns att tillgå för det mest akuta.