torsdag 9 oktober 2014

Tillklippt

 För några veckor sedan hittade jag en bit ylletyg med brunt som grundfärg och just mina favorit-accentfärger rost och lila. Då tänkte jag att det skulle bli en kavaj men sedan ändrade jag mig till att det ska bli en kappa. Och tyget räcker trots mönsterpassning.
Tänkte att mina loppade knappar kanske skulle passa men de är nog för vinröda. Jag ska till Skroten nästa vecka och då ska jag se om jag hittar något bättre och i tillräckligt antal. Jag har fina duffelknappar i läder men alldeles för få, så jag får leta något annat.
mod18, Ottobre 5/09
Kappan blir i samma modell som den svarta jag sydde i början av 2010. Den är helt utsliten men jag gillar modellen och hoppas att jag inte gjorde några ändringar på mönstret som jag inte antecknat. I så fall blir den kanske inte lika bra. Men allt löser sig.

Inga kommentarer :