söndag 26 oktober 2014

Att släppa på bromsen...

...kan få ödesdigra följder. Efter att inte köpt något garn på flera månader släppte jag på bromsen när jag var på stickevent i Norrköping den 11 oktober. Då köpte jag lite garn som ska omvandlas till bebiskläder till kommande barnbarn. Garnerna är kvar i Sverige så jag får visa dem någon annan gång. Men i veckan beställde jag mer garn och idag dök både Phildargarnet och Noro-nystanet upp. Båda var fina och kommer att omvandlas till lite olika saker. 
s255
När jag var i Sverige dök även mitt specialbeställda sockgarn, färgat av Tant Kofta, upp. Det är rabarberfärg och inspirerat av rabarbern jag skar upp och frös in i somras. 
 När jag ändå beställde från Tant Kofta beställde jag även färgväxande bomullsgarn i naturvitt att blanda med det jag redan har i färgen grön avocado. Det kommer att bli fina bebiskläder av det, tex något i randigt.
 Det blir många plus-meter i oktober eftersom jag ännu inte avslutat något. Förhoppningsvis blir jag åtminstone klar med någonting innan månaden tar slut.