tisdag 30 september 2014

One Day a Week for UFOs

Har letat efter en kort 3mm sticka idag och insåg att jag behövde gå igenom mina ufos för att se om den låg någonstans. Det gjorde den inte, däremot låg den gömd i mitt stickspets-fodral.
Men när jag väl började riva bland alla påsar med pågående projekt insåg jag att jag nog ska se till att jobba lite på att få några klara. Fem är redan upprepade och det känns väldigt skönt.
För att få lite extra pepp letade jag efter en hjälp-grupp på Ravelry och hittade One Day a Week for UFOs. Det låter jättebra tycker jag och ska testa det. Har bara inte bestämt vilken dag som jag ska välja än, kanske blir det torsdag.
Jag har också börjat uppdatera pågående projekt på ravelry med en nytagen bild för att det ska kännas lite nytt för mig också. Inte bara en massa gamla bilder på gamla projekt.
Nu är det bara att se till att både pågående stickningar, WIP, och glömda stickningar, UFO, blir stickade på då och då. Tex på torsdagar.

Har du någon glömd el gömd stickning liggande någonstans??

2 kommentarer :

sinneskatten sa...

Ja herregud jag har massor med projekt som fyller skåp och lådor.

Linda sa...

Tack för kommentaren om min Sleepless-mössa!

Jag törs knappt säga det, men jag har bara ett pågående projekt, ett UFO (som jag har planer på att slutföra innan vintern) och ett färdigstickat projekt som bara har sex trådar kvar att fästa innan blockning. Normalt sett har jag fler pågående projekt, men just nu har jag varit rätt monogamstickig under ett tag.