måndag 8 september 2014

En dag i början av hösten eller är det slutet av sommaren...

Strax innan nio blir den spanska tortillan klar och den är jättegod även om hon själv inte tycker att den smakar som de hon gjorde när hon bodde i Valencia. Nu blir det inga fler bilder den här efit-dagen men förhoppningsvis nästa gång den 28 september. 
Vid åtta-tiden kommer jag hem efter att ha hämtat T som jobbat ikväll. Nu ser jag fram mot att bli bjuden på middag.
Vid nitton-tiden börjar det regna igen... Jag vill ha sol, inte regn
Vid sex-tiden fotar jag dagens "outfit". Jag är med i ett event den här veckan, där man ska bära kläder som man sytt efter ett och samma mönster. "One Week One Pattern".  Idag tog jag klänningen innanför en kjol och då såg det ut så här. 
Vid fem-tiden ser jag att en lönn fått sina första orange blad. Hösten närmar sig.
Vid fyra-tiden går jag in i affären och utanför har finns det vackra höstastrar att köpa.
Efter några timmar är naglarna klara. Den här gången lite mer neutrala än vad de brukar vara.
Vid tolv-tiden ger jag mig av mot stan för att fixa mina naglar.
Vid elva-tiden läser jag en bok som handlar om ett för mig mycket välkänt begrepp. Jag hoppas kunna göra något åt det genom att läsa boken och göra övningarna.
Vid tio-tiden drar jag upp klockan i köket.
Vid nio-tiden kommer jag på att jag ska fota en gång i timmen idag. Här är utsikten från mitt sovrumsfönster.

1 kommentar :

Ruta Ett sa...

Tjusiga naglar! och klockan tyckte jag mycket om.