fredag 5 september 2014

Drömmar om Libertytyger

I onsdags stod jag emot att köpa mer libertytyg och valde att bara fota. Nu ser jag flera tyger som jag hade kunnat tänka mig att köpa men jag ska sy av det jag har istället. Och chansen att köpa kommer igen och då finns det helt säkert andra fina tyger.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Så vackra tyger! Det måste vara som att komma till himmelriket, den där tygmarknaden! Jag hade inte lagt märke till Liberty-tygerna förrän jag läste om dem här på din blogg. Nu har jag själv fastnat för ett som går att köpa på nätet (när man inte har en tygmarknad i närheten ;) ). Men ack, så dyrt! Hade först tänkt mig en klänning med helt rundskuren kjol, men då skulle bara tyget gå på mer än 1000:-. Så det får i så fall bli en modell med mindre vidd i kjolen.

Medea sa...

Jo, det är extremt dyrt att köpa i vanliga affärer. Du får sy med halvcirkelkjol så sparar du en hel del tyg men får ändå i stort sett samma uttryck.