tisdag 23 september 2014

Dansa på deadline

 Den senaste veckan har varit fylld av deadlines och även om jag tog ledigt i helgen har det inte blivit mycket tid till bloggande. Den rosa tröjan längst upp har fungerat som bilstickning några dagar och det är tröjan Anna-Karin från Yll o Tyll som jag förhoppningsvis kommer att gilla även om jag i vanliga fall alltid har koftor. Men det är värt ett försök.
Det grå är en barnkofta som snart publiceras som mönster och kommer att säljas hos Charlottendals Gård som ligger utanför Ulricehamn. Garnet är Geilsk Hamp og Uld och jag kommer även att ta fram en damkofta i samma garn. Mer om det längre fram.
De färgglada garnerna i backen till vänster är bomullsgarn från Regnbågens textilverkstad i Falun. Vad jag har förstått kommer de att gå i pension och slutar åtminstone att färga till garnbutiker. Min skatt blir än mer värdefull.
En bok som faktiskt hjälpt mig att hantera alla saker på listan är boken Dansa på Deadline som jag hittade när jag var i Stockholm och som jag senare köpte som e-bok. Den har hittills, tillsammans med Pomodoro Technique, hjälpt mig hantera de deadlines som jag har omkring mig just nu.

Inga kommentarer :