fredag 22 augusti 2014

Loppisrunda

 De senaste veckorna har jag rensat både hos mig själv, men mest hos mamma som bytt till mindre lägenhet. De flesta gångerna har jag bara lämnat saker utan att gå in i butikerna men senast igår gick jag in i Erikshjälpens nya stora butik i Jönköping. Där hittade jag tre mönster som jag inte kunde motstå. Mönstret med kavaj och kjol kanske jag syr med den andra två köpte jag bara för att bilderna var så fina. Kanske det kan bli lite tavlor till väggen i syrummet någon gång i framtiden.
McCall's-mönstret är det jag skrev om i ett tidigare inlägg och det ska bli spännande att sy av när jag kommer hem till Arles igen nästa vecka.
Tygerna är ca 5 meter fodertyg som jag köpte redan i lördags och då på Erikshjälpen i Habo. Det är precis de färgerna som min höstplan håller sig inom ungefär. Perfekt att redan ha fodertyg när något ska klippas till.

2 kommentarer :

Boel sa...

Hej och tack för trevliga inlägg! Jag blir nyfiken på hur ni hamnade i Arles? Hälsningar Boel

Medea sa...

Hej Boel! Du kan läsa mer om mitt liv i Provence i min andra blogg. Speciellt i de äldsta inläggen beskriver jag hur det kom sig att vi hamnade i Arles. Klicka på arkiv och år så hittar du säkert.