fredag 18 juli 2014

Vad kommer härnäst...

På snabbtåget hem idag från Paris funderade jag på vad jag skulle sticka när jag är klar med de två koftor som jag stickar ärmar på just nu. Jag måste bara berätta först att jag inte köpte något garn i Paris och det känns väldigt skönt.
Jag tänkte att jag skulle sticka en svart kofta av det svarta alpackagarnet jag köpte av Manduzana i våras, tror jag... Sen kom jag på att jag borde/vill sticka två presentsjalar. Så det får nog bli några sjalar innan jag lägger upp till någon ny kofta. Har förresten några koftor som ligger i påsar och borde färdigställas.
Men först ska jag sticka klart de jag håller på med nu, dvs. Dark Pearl av Carol Feller och min Pomegranate i Pakucho-garnet. Bara ärmar kvar...

1 kommentar :

Anonym sa...

Visst är det lustigt, man hinner inte sticka klart ett projekt innan man börjar planera nästa ... Men själva planeringen är ju också en del av stickningen (eller sömnaden för den delen) som är lika rolig som själva görandet, tycker jag.