onsdag 30 juli 2014

Marknadsfynd

En av handlarna som säljer allt möjligt hade lite sybehör idag och jag köpte en samling kam-knappar. Alltihop på bilden för 1€. Väl hemma inser jag att jag behöver något slags verktyg för att få fast dem och det finns säkert på ebay. Men det väntar jag med tills jag vet att jag ska sy baby- el barnkläder. Har sett att det både finns tång och någon slags bordspress. Har du någon aning om det duger med en tång eller ska man direkt slå till på en bordspress??

4 kommentarer :

Mimmi sa...

Jag har inte testat tången, men jag har pressen och den är grymt smidig.

Medea sa...

Var har du köpt din press?

metamorphosis sa...

...och jag har "bara" en tång som jag tycker fungerar ypperligt! :)

Visst, ska du knappa tygblöjor (= ca 20 knappar/blöja) så är ju en sån med stativ smidig, men som nu när jag i regel bara sätter en handfull knappar åt gången när jag syr tygbindor/väskor/kuddar/kläder så funkar tången fint!

Köpte min tång här: http://shop.babythings.se/product_info.php?products_id=391

Medea sa...

Tack Metamorphosis, jag kommer inte att knappa så många åt gången och en tång är ju så mycket billigare. Det får nog bli en sådan.