måndag 14 juli 2014

En vecka - ett mönster

Hittade just en rolig utmaning som jag nog kommer att vara med i under en vecka i september. Det är en utmaning som kallas OWOP - One Week One Pattern, och det går ut på att man under en vecka bär plagg sydda av ett och samma mönster i olika varianter. Man behöver inte sju olika av samma mönster men några stycken så att man kan ha olika outfits en hel vecka där ett plagg är sytt av samma mönster.
Jag har just sytt klart min andra blus efter New Look 6621 och om jag syr minst en till borde det fungera. Jag har också Plantain Tee från Deer and Doe som jag gillar massor och har fyra eller fem av. Men jag kan jag besluta senare vilket mönster jag väljer.

3 kommentarer :

Heidi sa...

Du är verkligen duktig på att hitta roliga idéer på nätet! Det här låter som en utmaning som verkligen kan passa dig som handen i handsken:)

AlpakkaAnna sa...

Kul utmaning!
Om det fanns en sån för stickade plagg skulle jag kunna ha Blank Canvas ;)

Mirre Syr sa...

Vilken spännande utmaning! Du sprudlar av inspiration! :)