onsdag 4 juni 2014

Enkelt

 Det är inte så enkelt att hinna med allt man vill. Men idag slutförde jag faktiskt mina Vernussockor. Men bild kommer inte än. Däremot får ni se en bild på ett libertytyg jag köpte på marknaden idag. Jag tänkte att jag skulle komma igång med att sy igen och en enkel klänning efter nedanstående mönster skulle nog tyget räcka till.
Mönstret är från senaste damOttobre och jag tänker mig den högra, men med halsringningen från den vänstra. Stickar också på några koftor, flera sjalar och en hel hop med sockor...

3 kommentarer :

Sunna sa...

Det är full rulle på dig som vanligt, klänningen blir grym

Anonym sa...

Hej,
Det blir en jätte fin sommarklänning. Modell och tyg är ju super fina. Lycka till.
Glad sommar. :)

// Inger

Lena Andersson sa...

Snyggt tyg, härligt somrigt :-)