torsdag 29 maj 2014

Passform

Efter att ha repat upp hälen en gång och gjort rätt och även lagt till några extra maskor för mina höga vrister, blev sockornas passform så mycket bättre. Nu är det bara att sticka skaftet och sedan lägga upp till nästa socka. Gillar verkligen garnet som är Dream in Color Smooshy i färgen Chinatown Apple.

6 kommentarer :

Anonym sa...

Intressant hälvariant, ser ut att vara lättare än den "klassiska".

Efwa i Provence sa...

Kanske lättare, men med sämre passform än med hällapp tycker jag. Om jag får välja bland korta-varv-hälar är min favorit sweet tomato heel, som också har bra passform.

Kamilla Stavgren sa...

Hejsan!
Jag är i Les Arcs då och då (vingård) och nu ska jag vara där en hel vecka i juni...vet du om några bra garn/tygaffärer i närheten av Les Arcs- St.e Maxime?

Medea sa...

Nej, tyvärr vet jag inte Kamilla. Det är en bit från oss och jag handlar mest tyger på marknaden i Arles, i en fantastisk tygaffär i närheten av Avignon och på nätet.
Lycka till med ditt letande.

Kamilla sa...

Tack för snabbt svar även om det inte hjälpte mig i mitt sökande efter garn/tygaffärer! Jag får hålla utkik och fråga mig fram i stället. Vi kanske skulle skriva ihop en "shoppingguide för sy och sticktokar" som är i södra Frankrike någon gång;) Är ju alltid kul att handla i andra länder med annat utbud än i Sverige. Har sett att du är i en enorm tygaffär ibland- ligger den i Arles eller? Vi kör bil ner då och då...kunde kanske ta mig en sväng förbi om det är mycket att titta på?
MVH Kamilla

Medea sa...

Kamilla: Tygaffären med det stora utbudet aka "tyghangaren" ligger i närheten av Avignon och den heter Tissus Gregoire. Följ länken så hittar du vägbeskrivning.