fredag 2 maj 2014

En dag läggs till en annan...

Visst är det konstigt hur livet bara går vidare. Dag efter dag, trots att någon lämnat jordelivet. Jag och mamma umgås mycket och pratar om hur pappa var och vad han gjorde. Antar att jag inte fattat att han inte finns än. Jo, jag har fattat men kanske inte förstått helt och fullt. Ännu svårare måste det förstås vara för lilla mamma som levt med honom i 56 år. Men som sagt, livet går vidare och jag har fått tillbaka inspiration att skriva. Varje månad när jag får tidningen Skriva blir jag väldigt inspirerad och den här gången ska jag se till att skriva novellen som legat och grott i mitt inre ett tag. Tidningen har en novelltävling och självklart ska jag försöka vinna den. 
Den blå boken "Leva sin dröm" var den första jag blev publicerad i. Och det efter en novelltävling. Så nu är det dags att sätta fingrarna på tangentbordet och se till att bli klar med en ny story. Den här gången en påhittad variant. 
 Igår var jag och maken oändligt stolta när Andreas dirigerade Lunds studentsångare. Min bonusson och makens son. Första gången jag skriver "bonusson" om honom, men det är det han är.

Inga kommentarer :